Vrata

NOTRANJA VRATA

Sobna notranja vrata Mizarstva Sobočan so visokokvalitetna vrata izdelana po najsodobnejših standardih. Za izdelavo notranjih vrat se uporabljajo najkvalitetnejši materiali in vgrajuje najkvalitetnejše okovje. Izdeluje se tudi vrata z skritimi nasadili in magnetno klučavnico. Sredica vratnega krila je sestavljena iz masivnega smrekovega okvirja,ki je dodatno ojačan za nasadila in ključavnico. Sredina okvirja je zapolnjena s kartonastim satjem ali perforirano iverico (dobra zvočna izolacija).

FURNIRANA VRATA

Furnirana vrata imajo obložno ploščo iz mdf plošče debeline 4 ali 5 mm furnirane z ustreznim furnirjem,ter masivnimi robnimi nalimki, ki zagotavljajo večjo vzdržljivost.  Vratna krila in podboji so lakirani z poliuretanskimi ali vodnimi laki. Podboji so lahko iz mdf, lepljenega masivnega lesa ali iverice. Vsi podboji so zaščiteni proti vdoru vlage.

BARVANA VRATA

Barvana vrata imajo obložno ploščo iz mdf plošče debeline 4,5 ali 6 mm. Vratna krila in podboji so barvani  po ral lestvici. Podboji so lahko iz mdf, lepljenega masivnega lesa ali iverice. Vsi podboji so zaščiteni proti vdoru vlage.

DRSNA VRATA

Drsna vrata omogočajo boljši izkoristek prostora. Možne so različne kombinacije podbojev in površin. Drsna notranja vrata se izdelajo v dveh variantah:
–    drsna vrata pred steno
–    drsna vrata v steni( izdela se tudi knauf stena ali stena iz oblog v katero se odprejo vrata)
Drsna vrata omogočajo boljši izkoristek prostora. Možne so različne kombinacije podbojev in površin.

SKRITA NASADILA

Skrita nasadila Kubica ali Ceam odlikujejo kvaliteta, 3D nastavitev, kot odpiranja 180 stopinj ter krilo in podboj v isti ravnini.