Kuhinje

Kuhinje so narejene po željah uporabnika. Tako rekoč je vsaka pri nas izdelana kuhinja, unikaten izdelek.

Kuhinje izdelane po meri so lahko različnih oblik, dimenzij in materialov. Izdelavo kuhinje prilagodimo vašim željam, meram prostora, funkcionalnosti in udobju. Kuhinjsko pohištvo izdelujemo iz materialov najboljše kakovosti in vgrajujemo tehnološko najbolj dovršeno okovje. V kuhinje vgrajujemo okovje Blum (odmične spone, dvižni sistemi, predali tandembox – za lahko in tiho zapiranje,dvižni sistemi),izvlečne košare, ločevalnike odpatkov Blanco in kuhinjske aparate vrhunske znamke De Dietrich in Brandt. Za kuhinjske pulte najpogosteje uporabljamo ultrapas, kerrock ali kamen, saj morajo biti površine odporne na vlago, vročino in udarce.

Ureditev kuhinj z jedilnico

Že iz stroškovnega vidika, se izdelava kuhinje po naročilu splača še posebej, če se zraven kuhinje naroči tudi izdelava jedilnice po maročilu, saj so mizarji zainteresirani, da z istim naročnikom zapolnijo vse svoje kapacitete, hkrati pa izdelava kuhinje in jedilnice hkrati, pri sitem izvajalcu, pomeni tudi lažjo estetsko in stilsko usklajenost kuhinje in jedilnice, hkratno dostavo in tudi hkratno montažo.

Najcenejši nakup kuhinj in jedilnice hkrati je nakup tipske jedilnice in kuhinje

Bodisi, da gre za izdelavo kuhinje in jedilnice po naročilu ali za nakup tipske kuhinje in jedilnice, je dobro upoštevati, da najcenejša varianta do nove kuhinje in jedilnice pomeni nakup tipske jedilne mize, jedilniških stolov ter prav takšen nakup (tipske) kuhinje.

Tipske jedilne mize pogosto sodijo v prav vse stile tipskih kuhinj, takšna jedilna miza in stoli ter kuhinja pa je marsikje polna tudi, ko se opremlja majhna kuhinja z dnevno sobo ali, ko nas hkrati zanima ureditev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe.

Ta tipsko ureditev lahko izberete stekleno jedilno mizo ali mizo iz lesa, cene jedilnih miz tipskega značaja, pa se začnejo že od dobrih 200€ naprej. Slovenski kupci najbrž poznajo spletno trgovino pohištva Pohištvo.123.si, kjer se lahko kupi samostojna jedilna miza, zelo enostavne mize za res majhne kuhinje in za dva, pa se začnejo že pri slabih 100€.

Jedilni set mize in stolov v kombinacijah bukovega lesa, stekla, kot raztegljiva miza, kot moderna miza, idr… je mogoče najti na povezai.

KUHINJE PO NAROČILU

Kuhinje po naročilu so izdelane po meri in so prilagojene prostoru in pa želji naročnika.

Mizarstvo je mlado podjetje,ki izdeluje vrhunske kuhinje. Za izdelavo kuhinje uporabljamo sodobno tehnologijo,znanje in kvalitetne materiale priznanih proizvajalcev. Naše vodilo je prilagodljivost in pa kvalitetna izdelava pohištva

kuhinje

VISOKI SIJAJ KUHINJA

Ob pomoči naših izkušenj, bogatega znanja in vaših željah, vam bomo zasnovali in izdelali sanjsko« kuhinjo. Pri nas izdelana kuhinja je lahko: moderna kuhinja ostrih linij, elegantna in bleščeča visoki sijaj kuhinja, masivna kuhinja iz kvalitetnega lesa iglavcev ali listavcev, furnirana kuhinja iz furnirja različnih drevesnih vrst, barvana kuhinja v poljubne barve, mansardna kuhinja za podstrešna stanovanja in pa čajna kuhinja za poslovne prostore.

.

Cenovno ugodne in poceni kuhinje

.

Med poceni kuhinjske pohištvene rešitve, sodijo danes predvsem kuhinje, ki so namenjene za različne kuhinjske prostorske situacije, od katerih pa prednjačijo naslednje:

Blok kuhinje

O blok kuhinjah govorimo takrat, ko kuhinja v celoti zavzema eno zidno steno, zato blok kuhinje imenujemo tudi enovrstne kuhinje. Značilnost blok kuhinj je v tem, da imajo v največ primerih kuhinjske elemente razporejene po spodnjem delu ter dodaten niz visečih kuhinjskih elementov v zgornjem delu, vmes pa je ob zidno steno postavljena poljubna zidna obloga. Poceni blok kuhinja ima ponavadi na levi ali na desni strani en povišan element, ki služi za samostoječ ali vgradni hladilnik. Z zamrzovalno omaro ali brez nje.blok-kuhinja

Poceni kuhinje v sistemu blok izvedbe so ponavadi v notranjosti (korpus kuhinjskih elementov) izdelane iz iverala, sicer pa je za ličnice lahko uporabljen mdf material ali iveral ali kak drug material.

Kotne kuhinje

kotna-kuhinjaKotne poceni kuhinjske rešitve zajemajo postavitev kuhinjskih elementov v kot, kar pa pogosto pomeni, da jih je treba posameznemu kuhinjskemu prostoru, tudi prilagoditi. Kotne kuhinje lahko kot izkoristijo za dodatne elemente (zelo znana je ledvička, ki omogoča, da se vsebina v elementu, privleče k uporabniku), sicer pa je lahko kot kuhinje tudi zaprt s fiksno lično steno in služi zgolj kot dekor.

Poseben izziv predstavljajo kotne kuhinje v mansardah in pa kotne kuhinje, kjer kot dodatno ovira zidna stena ali dimniški tram.

Kuhinje z razpršenimi elementi po prostoru

Kuhinje nepravilnih oblik morajo elemente po kuhinji imeti razpršene po različnih mestih. Tak primer so npr. kuhinjski polotoki, kuhinjski otoki, kuhinjski šank ali pa dvovrstne kuhinje, kjer se elementi kuhinje nahajajo v dveh kuhinjskih nizih.

Tovrstnim kuhinjam smo bolj priča v blokovskih stanovanjih in pa kuhinjskih prostorih, kjer je na voljo dovolj prostora, da po njih razpršimo kuhinjke elemente po potrebi in svojih željah.

Enostavne kuhinje

enostavna-kuhinjaEnostavne kuhinje so tiste, ki imajo zelo preproste linije in pa tudi sami kuhinjski elementi ne zahtevajo nobenih posebnosti in izdelave. Med enostavne kuhinjske rešitve prištevamo največkrat tipske kuhinje, ki jih izdelamo vnaprej ali pa kuhinje, ki so sicer izdelane po naročilu, a njihova izdelava ne vključuje zapletenih kuhinjskih elementov in mehanizmov.

Enostavna kuhinja ponavadi sodi v manjše garsonjere, apartmaje in vikende, za koncept enostavnih kuhinj pa se ogrevajo tudi poslovni subjekti in podjetja, ki kuhinje v obliki manjših čajnic in obedovalnic, potrebujejo v svojih delovnih prostorih.

Tudi kuhinje v vikend hiškah, poletnih počitniških domovih in podobno sodijo med enostavne kuhinjske koncepte.

Enostavno kuhinjo ponavadi tvori sestava iz iveralnih elementov, tudi ličnice kuhinjskih elementov so iz iverala, pa tudi delovna ploskev (delovni pult kuhinje) se v največ primerih izdela iz iveralnega materiala ali ultra pasa.

Kuhinja, ki sledi konceptu enostavnosti je tudi zelo primerna za mlade družine in gospodinjstva ter tudi za dijaške domove, študijske domove, zdravstvene domove v skupnih jedilnicah in najemniški stanovanjih.

V kolikor iščete tovrstne rešitve, je danes na področju poceni kuhinj, tako na internetu, kto tudi v velikih pohištvenih trgovskih centrih, ogromno ponudbe, kjer lahko preverite cene različnih kuhinjskih sestavov.