O nas in naših aktivnostih

Glede na to, da se na spletni strani združujemo ljudje in ekipa, ki nas povezuje podobna strast za delo v svetovalno pohištveni branži (pri čemer se prvenstveno nagibamo k razvoju posla čez internet), smo se odločili, da  na tej podstrani tudi predstavimo kakšne ideje, zamisli in aktivnosti, nas povezujejo tudi izven delovnega okolja.

Prvenstveno smo ekipa, ki zelo svojo dejavnosti opravlja preko interneta in verjeli ali ne, se mnogi izmed nas, med delom tudi po več mesecev, niti ne vidimo. Spletno delo pač od vsakega zahteva, da je delo opravljeno in, da so na koncu rezultati, pogoj, da pa bi se zaradi tega morali voziti iz enega konca Slovenije, v drugega, pa že dolgo ne drži več.

Še posebej z razmahom interneta in priložnosti, ki jih ta ponuja z delom na daljavo, smo v naši ekipi, “fizično” povezani le še na rednih letnih in zimskih družabnih dogodkih, poslovnih srečanjih in seminarjih ter izobraževanjih, sicer pa komuniciramo in delamo večinoma preko interneta.

Naše nore team building ideje in IZVEDBE

V spodnjem seznamu si lahko ogledate katere team building ideje smo izvedli skupaj, kaj smo se novega naučili in predvsem kaj nas povezuje, izven našega delovnega časa.

2016 – Team Building Ljubljana

To leto smo našo, zdaj še bolj številčnejšo ekipo, odpeljali kar na dvodnevni izlet po Sloveniji in sicer kar v naše glavno mesto. Ljubljana nam je v dveh dneh ponudila prekrasno kulinarično izkušnjo (bilo smo na Odprti kuhinji), prekrasen piknik, prvi dan pa smo obarvali predvsem motivacijsko izobraževalno. Naša ideja organizacije team building dogodka je iz preteklih let, iz enodnevnega dogodka, prvič prerasla v dvodnevni izlet, ki pa smo ga (verjetno, ker smo nekateri izmed nas že starejši :)), želeli začiniti izobraževalno zabavno. Zato je del našega team building programa vključeval raznovrstne športne in ekipne igre, miselne igre in druge zabavne aktivnosti, del druženja pa smo namenili kar “strogemu” izobraževanju.

Organizacijo smo prepustili podjetju ETC Adriatic, ki ima v Sloveniji, verjetno na zalogi, zdaleč največ idej za organizacijo norih in še bolj norih dogodkov za podjetja. Njihove ideje za team building, si lahko ogledate na povezavi.

2015 – Enodnevni izlet s piknikom  – Rafting Soča

rafting sočaV letu 2015 smo naše druženje preusmerili na gorenjski konec. Rafting Soča nam je zraven nepozabne izkušnje, ponudil tudi odličen zipline, nekaj časa, pa smo, ker je ekipa postala že malenkost večja, razmišljali celo o tem, da bi namesto klasičnega raftinga, izbrali kar kanjoning. Naš enodnevni paket doživetja smo v večji ekipi zaključili z nepozabnim piknikom in zabavo dolgo v noč in seveda z obvezno obljubo, da bo naslednje leto, naša team building ideja prerasla v dvodnevni izlet po Sloveniji.

2014 – Adrenalinski park Maribor

V okviru letnega druženja, smo se v letu 2014, ekipa, ki (tudi) ustvarja na tej spletni domeni, dobili kar v Mariboru. Za kar cel dan smo obiskali adrenalinski park Maribor, pri čemer nas je naša pot najprej vodila kar direktno v pustolovski park Betnava, svoj adrenalin pa smo kasneje nadaljevali še z druženjem na Pohorju. Tega leta je bila naša ekipa še bistveno manjša in Betnavski pustolovsko adrenalinski park, je bil kot nalašč za sproščanje čez vikend.