Team building za podjetja z edinstvenim paintball indoor-jem

Vsi poznamo razna druženja, ki jih organizirajo podjetja, da povežejo svoje člane oziroma zaposlene. Tudi pri Paintball Ljubljana omogočamo team building-e za podjetja, saj vam zabave ne bo manjkalo. Izmed iger pa vam priporočamo paintball indoor, ki je vedno bolj priljubljena izbira. V primeru, da vas zanima še več o tem, vas vabimo, da preberete spodnji članek, kjer boste izvedeli vse potrebno.

Kako izgleda team building za podjetja?

Izraz team building v slovenščini pomeni neko timsko delo, torej je namen team building-a za podjetja ta, da uslužbenci med seboj sodelujejo in se tako še bolj povežejo. Če vzamete naš paket za team building za podjetja, traja vse skupaj tri ure, dejavnost pa je razdeljena na pet različnih delov. Cena paketa je 400 evrov za deset ljudi, seveda pa je v to vključen tudi najem opreme. Za vsako dodatno osebo je nato potrebno doplačati 40 evrov. Sedaj  pa si poglejmo, kaj vse vključuje ta edinstven paket. Sprva se boste pozabavali na mini oviratlonu, ki vsebuje polno različnih ovir in namen tega je, da se dodobra ogrejete. Nato pa vas čakajo team building igre, ki vključujejo skupinsko smučanje, kar zahteva veliko usklajenosti. Končamo pa z igro »slepi paintball«, kjer mora tisti v paru, ki vidi usmerjati slepega, da zadane tarčo. Temu sledi še laser tag, ki vključuje streljanje z laserskimi in nebolečimi žarki, nato paintball, ki ga verjetno že vsi poznate, torej streljanje z markerji, v primeru toplega vremena pa tudi water tag. Kot dodatek lahko najamete tudi piknik prostor, ki vam ga ponujamo in se po igrah še sami pozabavate.

Kaj sploh je paintball indoor?

Paintball indoor je notranji paintball, ki poteka v notranji areni, na Kranjčevi ulici 20, kjer je klub Cvetličarna. Prednost paintball indoor-ja je ta, da se uporablja mehke kroglice, ki ne spuščajo barve kot pri klasičnem paintball-u. Primerno je tudi za vse tiste, ki se klasičnega paintball-a bojite, zaradi morebitnih bolečin ob zadetku. Paintball indoor izgleda tako, da vas najprej sprejme naš animator, nato pa vas primerno obleče v opremo in pokaže pravila. Igrate v dveh približno enakovrednih ekipah in naj zmaga najboljša! Nudimo vam dva paketa, mini in maxi paket, oba za do deset igralcev. Mini paket znaša 200 evrov in vključuje neomejeno metkov, najem opreme ter 75 minut igre. Maxi paket pa znaša 300 evrov in prav tako neomejeno metkov ter opremo, le da tukaj igrate 120 minut. Oprema, ki jo dobite vključuje:

– masko za obraz, da vam ga zaščiti pred morebitnimi udarci

– Jersey – zaščita za čez trup

– indoor paintball marker ter

– mehke kroglice iz pene (G-balls).

Rezervacija je možna tudi preko naše spletne strani.

Zakaj je ravno paintball indoor dobra izbira na team building-u za podjetja?

Veliko podjetij se odloči za team building izbrati paintball indoor, saj ima ta veliko pozitivnih stvari oziroma prednosti. Pri paintball indoor-u se uporablja mehke metke oziroma temu rečemo kroglice, kar pomeni, da ni nobenih bolečin in se bodo tudi boječi upali igrati. Druga stvar je ta, da poteka na notranjem poligonu, torej vas noben dež ali drugo slabo vreme ne more razočarati in igra brez problema lahko poteka. Tudi ni nobene umazanije, saj kroglice ne spuščajo barv, kot to lahko vidimo pri navadnem paintball-u. Pri paintball idoor-ju spodbujamo igro, torej zagnanost in nekoliko tekmovalnosti, seveda pa je še vedno bistvo zabava in sodelovanje. Pridite in poskusite.

V zgornjem članku smo vam predstavili team building za podjetja in vam predstavili kar nekaj pozitivnih lastnosti. Poleg tega smo vam predstavili tudi kako izgleda paintball indoor, če ga na primer izberete na tem building-u za podjetja. Je vedno bolj pogosta izbira. Upamo, da smo vam oboje dobro predstavili, če pa imate še kakšna vprašanja, nam seveda lahko pišete.